Fiorito - Limoncello 50cl

€ 17,50
Op voorraad

Twee Nederlandse broers raakten na een familiebezoek op Sicilië geïnspireerd tot het maken van ambachtelijke limoncello. In eerste instantie als hobby, maar na het winnen van de zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition veranderde de hobby tot een serieuze baan. Voor de Fiorito Limoncello worden de beste Limone di Siracusa IGP gebruikt. Fiorito Limoncello is een uniek product zonder toevoegingen en is zachter en frisser dan andere limoncello’s.

Fiorito - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Fiorito. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 31% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Fiorito - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Fiorito
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 31%