Five O' Clock Peanut Butter Whiskey Liqueur 70cl

€ 29,50
Op voorraad

Old Oak 5 o’clock Peanut Butter Whiskey is de perfecte mix tussen de zachte en delicate smaak van whiskey en de zoete smaak en finesse van een whiskey likeur. Laat je verrassen door de geraffineerde smaak van een melange van noten, cocos, caramel in combinatie met de “ bite” die je van een whiskey mag verwachten.

Five O' Clock Peanut Butter Whiskey Liqueur Likeur is een heerlijke Likeur van het merk Five O Clock. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Spain en is gebotteld op 35 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Five O' Clock Peanut Butter Whiskey Liqueur.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Five O Clock
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%