Flor De Cana, 30 years - V Generaciones 70cl

€ 1.275,99
Op voorraad

Ter ere van het 130 jarig bestaan brengt Flor de Cana deze prachtige 30 jarige rum. Gerijpt in een "single barrel" sinds 1988. Wereldwijd komen er slechts 411 genummerde flessen beschikbaar. De fles heeft kenmerken van van de vijf generaties die het bedrijf kent. De dop wordt gemaakt van vulkanisch gesteente. Elke detail straalt pure luxe uit.


Flor De Cana, 30 Y - V Generaciones Rum is een heerlijke Rum van het merk Flor De Cana. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Nicaragua en is gebotteld op 45 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Flor De Cana, 30 Y - V Generaciones.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Flor de Cana
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%