Flor de Cana - Spresso 70cl

€ 22,99
Op voorraad

Een koffielikeur is op basis van 7 jaar oude Flor de Caña rum. Een donker zwarte kleur zoals een koffielikeur hoort te zijn. De smaak van volle koffie gaat over in een droge en soepele afdronk. Koud te drinken of “on the rocks”.

Flor de Cana - Spresso Likeur is een heerlijke Koffielikeur van het merk Flor de Cana. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nicaragua en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Flor de Cana - Spresso.

Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol. Meestal wordt er veel suiker toegevoegd om de scherpe smaak van de alcohol te compenseren. Koffielikeur is de perfecte likeur om te drinken na het eten. Het is romig, zoet en zacht, waardoor hij populair is bij mensen die willen genieten van een zoete maar sterke drank.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Flor de Cana
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%