Bombay - Sapphire 50cl

€ 16,99
Niet op voorraad

Bombay Sapphire is een premium zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Perfect voor de ultieme Gin & Tonic.

Bombay - Sapphire Gin is een heerlijke Gin van het merk Bombay. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bombay - Sapphire.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bombay
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 40%