GlenAllachie, 10 Y C.S. Batch 4 70cl

€ 55,99
Niet op voorraad

In slechts een paar jaar tijd is GlenAllachie van een grote onbekende naar een van de meest aansprekende distilleerderijen in Speyside gegaan. En dat allemaal dankzij master distiller Billy Walker. Hij kocht de distilleerderij vier jaar geleden en heeft sindsdien geen seconde stil gezeten. Een van de meest in het oog springende whisky’s is de GlenAllachie 10 Y Cask Strength. Deze 4e batch rijpte in een combinatie van Pedro Ximénez en Oloroso sherryvaten, aangevuld met whisky uit vaten van nieuw eikenhout.

GlenAllachie, 10 Y C.S. Batch 4 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk GlenAllachie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 56,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke GlenAllachie, 10 Y C.S. Batch 4.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij GlenAllachie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.1%