GlenDronach, 21 years - Parliament 70cl

€ 201,50
Niet op voorraad

Glendronach (1826) Is een voorbeeld van een distilleerderij, die vanaf de opening alleen maar sluitingen en heropeningen meemaakte. Toen Whisky snel populairder begon te worden bleef Glendronach een grote onbekende in de wereld. Maar inmiddels kan Glendronach kan zich verheugen in een grote populariteit, vooral door liefhebbers van sherryvat gerijpte Speyside Whisky. Deze prachtige 21 jarige heeft gerijpt op Oloroso en Pedro Ximenez sherryvaten.

GlenDronach, 21 Y - Parliament Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glendronach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke GlenDronach, 21 Y - Parliament.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glendronach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 21 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%