Glendronach - Miniset 12/15/18 150ml

€ 28,99
Niet meer leverbaar

Set van Glendronach met 5cl flesjes van de 12, 15 en 18 jaar oude single malt whisky. Proef nu de standaardrange van Glendronach met deze miniset. Ook leuk als cadeau.

Glendronach - Miniset 12/15/18 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glendronach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glendronach - Miniset 12/15/18.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glendronach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 150ml
Alcoholpercentage 45%