Glenfarclas, 10 Y met 2 glazen 70cl

€ 40,99
Niet meer leverbaar

Single malt van Glenfarclas. Deze whisky heeft 10 jaar gerijpt in oude sherry vaten. De spirit van de onafhankelijkheid! Nu met een uniek whiskyglas in een mooie geschenkverpakking.

Glenfarclas, 10 Y met 2 glazen Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfarclas. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfarclas, 10 Y met 2 glazen.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfarclas
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%