Glenfarclas - 105 Cask Strength 1 liter

€ 51,99
Niet op voorraad

105 proof is de Engelse eenheid voor 60% sterkte. Zo drinkbaar of met iets water om de smaken te openen. 95,5 punten in de Jim Murray Whisky Bible 2014! Literfles!

Glenfarclas - 105 Cask Strength Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfarclas. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 60% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfarclas - 105 Cask Strength.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfarclas
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 60%