Glenfarclas - Spring Edition 2021 70cl

€ 47,99
Niet op voorraad

Glenfarclas - Spring Edition 2021 is speciaal geselecteerd en gebotteld voor Nederland. Dat maakt dit een speciale en vrij exclusieve bottling.

Glenfarclas - Spring Edition 2021 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenfarclas. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 55% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenfarclas - Spring Edition 2021.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenfarclas
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 55%