Glenkinchie, 27 years - Special Release 2023 70cl

€ 409,99
Niet op voorraad

Een prachtige bloesem van een bloemboeket, rijk en helder als een delicaat meesterwerk. Gerijpt in “refill” Amerikaanse en Europese eikenhouten vaten.

Glenkinchie, 27 Y - Special Release 2023 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenkinchie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 58,3 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenkinchie, 27 Y - Special Release 2023.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenkinchie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Leeftijd 27 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 58.3%