Glenturret, 10 years 70cl

€ 41,50
Niet op voorraad

De distilleerderij van Glenturret werd in 1775 opgericht en is zodoende de oudste distilleerderij van Schotland. Met slechts 1 wash still en 1 spirit still behoort Glenturret tot een van de kleinste distilleerderijen van Schotland. Dit is prachtige whisky, zoet van smaak. Honing, olieachtige en hartige accenten met een rustieke charme. Tannine, specerijen en groene vruchten strijden om dominantie, maar geen van allen wint.

40% Vol.

Glenturret, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenturret. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 0% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenturret, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenturret
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 0%