Glenturret - Sherry Cask 70cl

€ 44,99
Niet op voorraad

De Glenturret distilleerderij is de oudste werkende distilleerderij in Schotland en waar ‘The 5 men of Glenturret’ vakmanschap nog hoog in het vaandel hebben staan. In 1775 werd de eerste, toen nog illegale, distilleerderij genaamd Hosh Distillery gebouwd, die in 1875 van naam veranderde in Glenturret. Deze Sherry Cask Edition is gerijpt op een combinatie van Amerikaans en Spaans eiken, dat eerder is gebruikt voor Sherry. Dit geeft een smaak van zoete kruiden met zacht eikenhout op de achtergrond.

Glenturret - Sherry Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glenturret. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glenturret - Sherry Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glenturret
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%