Golmar - Limoncello 2 liter

€ 25,50
Op voorraad

De Limoncillo Zanini heeft een voltreffelijke balans tussen fruit en zuurtegraad. Likeur met een citroengele kleur, heerlijke aroma’s en een zachte, verfrissende smaak. Een Italiaanse likeur met citroen als basis. Met een inhoud van 70 cl en een alcoholpercentage van 30% is deze likeur uitstekend te gebruiken als basis van cocktails of om een dessert mee af te maken.

Golmar - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Golmar. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Golmar - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Golmar
Inhoud 2 liter
Alcoholpercentage 30%