Gozio - Amaretto 1 liter

€ 21,99
Niet op voorraad

Gozio Amaretto is een likeur met amandel smaak. Een proces waarbij van amandelen van 4 continenten minstens 60 dagen een infusie maken voor de beste smaak en een heerlijk aroma. Er worden geen kunstmatige aroma's, extracten of additieven gebruikt om te distilleren. Een amber kleur met gouden glinstering. Een aroma van amandel en kruiden. De smaak ook van amandel met een lange afdronk.

Gozio - Amaretto Likeur is een heerlijke Notenlikeur van het merk Gozio. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Gozio - Amaretto.

Notenlikeuren kunnen bestaan uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties, maar amandel, hazelnoot en walnoot zijn de meest traditionele soorten die worden gebruikt voor likeur. Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Notenlikeur te vinden die aan jouw behoeften voldoet! Notenlikeur wordt vaak geserveerd als onderdeel van een alcoholische koffie, in Cocktails of alleen met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Gozio
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 24%