Haig - Blended Scotch 70cl

€ 17,99
Niet op voorraad

De familie Haig is een distilleerdynastie uit de Lowlands van Schotland. Ze zijn zelfs de oudste whiskyfamilie van Schotland: de familiegeschiedenis is terug te traceren tot de 13e eeuw. Haig Gold Label is iets jonger, maar stamt nog steeds uit de 19e eeuw. Vele jaren was het een van de bestverkopende whisky’s ter wereld. Haig Gold Label drinkt makkelijk weg en bestaat uit 60% single grain whisky van Cameronbridge en 40% malt blended whisky, onder andere van Glenkinchie.

Haig - Gold Label, Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Haig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Haig - Gold Label, Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Haig
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%