Heering Cherry 70cl

€ 19,50
Op voorraad

Cherry Heering is waarschijnlijk de oudste kersenlikeur ter wereld en heeft bijgedragen aan de creatie van de meest legendarische cocktails. Krachtige aroma's van zure kersen en koriander, met marsepein op de achtergrond. Intense kersensmaken die snel worden vergezeld door specerijen en bittere amandel. Balans tussen zoetheid, zuurgraad en pittigheid met een fluweelachtige textuur. Intense kersensmaak verdwijnt langzaam en laat een subtiele pittige afdronk achter die doet denken aan kruidnagel.

Heering Cherry Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Heering. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Denemarken en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Heering Cherry.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Heering
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 24%