Highland Park, 18 years - Viking Pride 70cl

€ 118,99
Niet op voorraad

Het ultieme huwelijk tussen heideturf en sherryvaten. Na 18 jaar rijpen is de rook in de geur bijna verdwenen. Dit komt de zoete, fruitige en florale tonen ten goede. Rol de whisky rustig over het smaakpalet en let daarna op de tintelingen die aan de zijkant van je tong ontstaan. Liquid happiness! Voor de rijping zijn voornamelijk sherryvaten van Europees eikenhout gebruikt, met een nauwkeurige balans tussen first-fill- en refill-vaten.

Highland Park, 18 Y - Viking Pride Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Highland Park. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Orkney en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Highland Park, 18 Y - Viking Pride.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Highland Park
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%