Hijos de Villa - Blanco Silver 200ml

€ 36,99
Op voorraad

De verpakking valt zeker op, maar Hijos de Blanco Silver is meer dan tequila in een glazen kogel. Deze Tequila Blanco is perfect voor een heerlijke Margarita en smaakt nog beter in het gezelschap van vrienden.

Hijos de Villa - Blanco Silver Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Hijos de Villa. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hijos de Villa - Blanco Silver.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hijos de Villa
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%