Irish Velvet - Coffee Liqueur 50cl

€ 16,99
Op voorraad

Irish Velvet is een premium Irish coffee mix gemaakt van de beste Ierse whiskey, Voor de perfecte Irish Coffee hoeft alleen een beetje kokend water en slagroom te worden toegevoegd.

Irish Velvet - Coffee Liqueur Likeur is een heerlijke Koffielikeur van het merk Irish Velvet. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Irish Velvet - Coffee Liqueur.

Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol. Meestal wordt er veel suiker toegevoegd om de scherpe smaak van de alcohol te compenseren. Koffielikeur is de perfecte likeur om te drinken na het eten. Het is romig, zoet en zacht, waardoor hij populair is bij mensen die willen genieten van een zoete maar sterke drank.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Irish Velvet
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 20%