Jameson - Black Barrel 70cl

€ 32,50
Op voorraad

Jameson Black Barrel is een heerlijke blend van rijke pot still en graan whisky's. Gerijpt op Sherry en Bourbon vaten. De Jameson heeft door de extra verkoling van de Bourbon vaten krijgt hij een geconcentreerde smaak. In de neus komen heerlijke aroma's van toffee en butterscotch koekjes naar boven, sappige vruchten zoals nectarines, abrikozen en rijpe appels met een goede sneer van de sherry vaten.

Jameson - Black Barrel Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jameson. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jameson - Black Barrel.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jameson
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%