Jim Beam - Black Gift Set 70cl

€ 25,99
Niet meer leverbaar

Jim Beam Black is de premiumversie van de originele Jim Beam en heeft veel langer gerijpt. Deze extra rijpingsperiode geeft Jim Beam Black een vollere, zoete smaak met interessante invloeden van het eikenhout. De Beam-familie distilleert al zeven generaties en deze bourbon laat zien hoeveel kennis ze in die 200 jaar hebben opgedaan.

Jim Beam - Black Gift Set Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jim Beam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jim Beam - Black Gift Set.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jim Beam
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%