Johnnie Walker - Black Label Sherry Finish 70cl

€ 33,50
Op voorraad

De Johnnie Walker Black Label Sherry Edition was oorspronkelijk alleen in Azië verkrijgbaar, maar wij hebben er onze handen op weten te leggen. Deze whisky is een twist op een tijdloze klassieker van het beroemdste whiskymerk ter wereld. De originele Black Label bestaat al meer dan 100 jaar en combineert de smaken van ongeveer 40 whisky’s. Aan de Johnnie Walker Black Label Sherry Edition zijn echter whisky’s toegevoegd die in voormalige sherryvaten gerijpt hebben, wat voor een nieuwe, intrigerende gelaagdheid zorgt.

Johnnie Walker - Black Label Sherry Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - Black Label Sherry Finish.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%