Jura - Superstition 1 liter

€ 44,99
Niet meer leverbaar

Jura wordt beschouwd als een bijgelovig eiland. Turf wordt nooit voor mei gestoken en hooibergjes met de klok mee gemaakt. Over het oude Egyptische symbool van het Ankh kruis op de Jura Superstition fles gaat het gerucht dat het geluk brengt. Als het met het Ankh kruis in het midden van je palm wordt gegoten, zeggen ze dat het geluk zal volgen. Dit is een licht geturfde stijl, vervaardigd uit een selectie van Jura single malt whisky's. Vanuit het magische eiland Jura, in z'n eigen wereld.

Jura - Superstition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Jura. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Jura en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Jura - Superstition.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Jura
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 43%