Kilchoman - The Netherlands Small Batch 70cl

€ 89,50
Niet op voorraad

Kilchoman werd in 2005 opgericht door de familie Wills en is nu niet meer weg te denken. Het is de kleinste distilleerderij op Islay en een van de weinige ‘farm distilleries’ in Schotland. Veel van hun gerst verbouwen ze zelf op Islay, zodat whiskydrinkers oprecht de smaak van het whiskyeiland kunnen proeven. De Kilchoman Small Batch Madeira is een exclusieve release voor Nederland – deze single malt rijpte in sherry (5%), bourbon (70%) en Madeira-vaten (25%).

Kilchoman - The Netherlands Small Batch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kilchoman. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 49,4% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kilchoman - The Netherlands Small Batch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kilchoman
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 49.4%