Lagavulin, 12 years - Special Release 2020 70cl

€ 124,99
Niet op voorraad

De Lagavulin 12 Y Cask Strength is al jaren een geliefd lid van de Diageo Special Releases. De rijping in refill vaten van Amerikaans eiken is een perfect aanvulling op de kenmerkende smaak van deze legendarische Islay whisky. Een krachtige smaakervaring met zoete rook. Lagavulin staat al ruim 200 jaar in een rotsachtige baai met uitzicht op een kasteel dat ooit het thuis van de Lord of the Isles was.

Lagavulin, 12 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Lagavulin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 56,4% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Lagavulin, 12 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Lagavulin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.4%