Ledaig - Rioja Cask Finish 70cl

€ 43,50
Niet op voorraad

De Ledaig Rioja Cask Finish is de eerste release van de nieuwe Sinclair Series. John Sinclair pachtte in 1797 een bescheiden stuk land op Isle of Mull. Daar richtte hij destijds Ledaig op. De distilleerderij kende veel tegenslag, werd een aantal keer gesloten en onderging zelfs een naamsverandering, maar tegenwoordig gaat het Tobermory weer voor de wind. De Ledaig Rioja Cask Finish is een geturfde single malt zonder leeftijdsaanduiding die een extra periode rijpte in rodewijnvaten uit de Spaanse La Rioja-regio.

Ledaig - Rioja Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ledaig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ledaig - Rioja Cask Finish.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ledaig
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.3%