Old Pulteney, 12 years 70cl

€ 30,50
Op voorraad

Old Pulteney met de pakhuizen in de frisse zeewind vangen we smaak van de zee in elke whisky. Deze 12 jaar oude whisky rijpt in lucht gedroogde, speciaal geselecteerde bourbon vaten. Deze whisky heeft een diepe amber kleur. Een redelijk krachtig aroma van ziltige zeelucht. De smaak is droog met wat kenmerken van honing, room, licht zoutig met wat kruiden. Een zacht zoetige afdronk.

Old Pulteney, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Old Pulteney. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Old Pulteney, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Old Pulteney
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%