Wild Turkey - Bourbon 101 70cl

€ 27,50
Op voorraad

Door het hoge percentage rogge whiskey en de rijping in Amerikaans wit eiken ontstaan diepe aroma's met typische bourbon eigenschappen. Gebotteld op 50,5% alcohol.

Wild Turkey - Bourbon 101 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Wild Turkey. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 50,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Wild Turkey - Bourbon 101.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Wild Turkey
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 50.5%