De Kuyper Elderflower 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Likeur op basis van vlierbloesem. Perfecte cocktailmixer. Elderflower Spritz: 20 ml De Kuyper Elderflower in een champagneglas inschenken en de rest van het glas aanvullen met champagne of een mousserende witte wijn.

De Kuyper Elderflower Likeur is een heerlijke Likeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 15 % alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper Elderflower.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15%