Sambuca - Cafe 70cl

€ 11,99
Niet op voorraad

Sambuca Café staat bekend om zijn stevige en duidelijke anijs smaak. Naast anijs hebben ze aan deze sambuca een heerlijke koffie smaak toegevoegd waardoor deze een iets zachter karakter krijgt. Door zijn zachtere smaak dan de gewone sambuca en zijn heerlijke koffie smaak wordt deze sambuca steeds vaker als alternatief verkocht. Een heerlijke drank die zeker in de smaak zal vallen!

Sambuca - Cafe Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Sambuca. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Sambuca - Cafe.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%