London no. 3 Dry Gin 70cl

€ 32,50
Niet op voorraad

Berry Bros & Rudd is een oud wijnhuis in de St. James Street nummer 3. Dit adres diende als inspiratie voor de naam van de gin. De sleutel is een kopie van de sleutel in de deur van de salon. Het recept bestaand uit zes ingrediënten: jeneverbessen, citrusvruchten, grapefruit, engelwortel, koriander en kardemom. Jeneverbes voert de boventoon, ondersteund door bloemige tonen en kardemom. Citrusvruchtenschil zorgt voor balans in de smaak in samenwerking met koriander.

London no. 3 Dry Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk London. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke London no. 3 Dry Gin.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij London
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%