Lost Distillery - Jericho Archivist 70cl

€ 58,99
Niet op voorraad

De missie van de Lost Distillery Company is om verloren gegane whisky’s weer nieuw leven in te blazen. Een van deze distilleerderijen is Jericho, die in 1883 werd gesloten maar dankzij zorgvuldig onderzoek weer terug is. The Lost Distillery Company combineerde moderne whisky’s om zo het smaakprofiel van Jericho opnieuw te creëren. Een stukje geschiedenis!

Lost Distillery - Jericho Archivist Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Lost Distillery. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Lost Distillery - Jericho Archivist.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Lost Distillery
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%