Cardhu, 12 years - 200th Anniversary Limited Edition 70cl

€ 44,99
Op voorraad

Cardhu wordt beschouwd als een ijkpunt onder de malts van de Speyside-regio vanwege zijn aromatische en smaakvolle kwaliteiten. Deze single malt whisky werd gecreëerd en gebotteld om de 200e verjaardag van de distilleerderij te vieren. Hij rijpte 12 jaar lang uitsluitend in wijnvaten, wat zelfs een primeur is voor een distilleerderij die al sinds 1824 bestaat en doordrenkt is van traditie.


Cardhu, 12 Y - 200th Anniversary Limited Edition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cardhu. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cardhu, 12 Y - 200th Anniversary Limited Edition.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cardhu
Categorie Single Cask
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%