Mates - Gold Rum 70cl

€ 26,50
Niet op voorraad

Een prachtige, unieke en funky 3 tot 5 jaar oude rum blend. Gemaakt door mates, gemaakt voor mates. Deze natuurlijke premium kwaliteit en milieuvriendelijke rum blend is enig in zijn soort. Natuurlijke rums zijn versneden zonder toevoeging van suiker of andere additieven. Het resultaat: een unieke mix van Barbados en Dominicaanse Republiek rum, afgewerkt met een sublieme hint van Jamaicaanse pot still rum.

Mates - Gold Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Mates. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mates - Gold Rum.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mates
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%