Mortlach, 14 years 70cl

€ 52,50
Niet op voorraad

De Mortlach 14 Y was oorspronkelijk alleen op vliegvelden verkrijgbaar, maar gelukkig is deze nu breder beschikbaar. De whisky heeft als bijnaam Alexander’s Way, wat een verwijzing is naar voormalig eigenaar Alexander Cowie. Hij introduceerde een bijzondere productiemethode waarbij de whisky 2,81 keer gedistilleerd werd. Dat leidt tot een vlezige en indrukwekkende whisky. De Mortlach 14 Y heeft gerijpt in zowel bourbonvaten als sherryvaten en laat zien wat deze klassieke Speyside distilleerderij te bieden heeft.

Mortlach, 14 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mortlach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 43,4% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mortlach, 14 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mortlach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 14 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43.4%