Mortlach, 21 years - Special Release 2020 70cl

€ 530,50
Op voorraad

Mortlach wordt vanwege zijn robuuste, vlezige smaakprofiel ook wel ‘Het Beest van Dufftown’ genoemd. Die naam wordt eer aan gedaan met deze Mortlach, die gefinisht is in Pedro Ximenez en Oloroso sherryvaten en tjokvol smaak zit. Na 21 jaar rijping kenmerkt deze rijke single malt zich door een enorme complexiteit. Slechts 7692 flessen zijn wereldwijd beschikbaar van deze Diageo Special Release 2020.

Mortlach, 21 Y - Special Release 2020 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mortlach. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 56,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mortlach, 21 Y - Special Release 2020.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mortlach
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 21 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.9%