Nikka - Miyagikyo 70cl

€ 82,99
Op voorraad

Nikka is opgericht in 1934, toen Masataka Taketsuru naar Schots voorbeeld zijn eerste distilleerderij bouwde in het Noorden van Japan, de Yoichi. In 1969 kwam daar de Miyagikyou bij, vlakbij Tokyo. Miyagikyou maakt een zachte ongeturfde malt Whisky. De rijping gebeurt in bourbonvaten en voor een klein gedeelte in Japans eikenhout. Het klimaat is vrij mild en werkt mee aan deze zachte vriendelijke whisky. Licht kruidig en fruitig zijn de kenmerken van deze whisky.

Nikka - Miyagikyo Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nikka. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka - Miyagikyo.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%