Nikka - Super Nikka 70cl

€ 50,50
Op voorraad

De Nikka Super Rare Old neemt een bijzondere plek in de geschiedenis van dit Japanse whiskymerk in. Oprichter Masataka Taketsuru maakte deze blend voor het eerst in 1962, vlak na het overlijden van zijn Schotse vrouw Rita. Zonder haar hulp had hij nooit zijn droom kunnen verwezenlijken; de Japanse whiskywereld had er dan heel anders uitgezien. Een groot deel van de Nikka Super Rare Old bestaat uit malt whisky van Yoichi en Miyagikyo, twee beroemde Japanse distilleerderijen.

Nikka - Super Nikka Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nikka. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka - Super Nikka.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%