Octomore - 10.2 70cl

€ 134,50
Niet op voorraad

Octomore is beroemd omdat het de rokerigste whisky ter wereld is. Deze serie heeft bovendien een enorme cultstatus en wordt gemaakt bij Bruichladdich op het legendarische eiland Islay. Hoewel het bij de Octomore 10.2 officieel om een subtielere rookinvloed draait, heeft de gerst nog steeds een indrukwekkend turfgehalte van 96.9 ppm, wat veel hoger is dan beroemde concurrenten zoals Ardbeg en Laphroaig. De Octomore 10.2 rijpte de laatste 4 jaar in Sauternes-vaten.

Octomore - 10.2 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bruichladdich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 56,9% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Octomore - 10.2.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bruichladdich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.9%