Stroma 50cl

€ 25,99
Niet op voorraad

Old Pulteney won vele prijzen voor haar Schotse single malt whisky, maar produceert ook een van de beste whiskylikeuren ter wereld. Old Pulteney Stroma is vernoemd naar een eiland niet ver van de distilleerderij. Deze whiskylikeur is op een hoge sterkte gebotteld, maar is zacht, zoet en toch ook een beetje robuust.

Stroma Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Old Pulteney. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Stroma.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Old Pulteney
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 35%