Patron - Platinum 70cl

€ 195,99
Niet op voorraad

De Gran Patron Platinum is `s werelds 1e platinum tequila. Driemaal gedistilleerd tot perfectie, een echte tequila kenner zal deze dan ook zeker waarderen. Dit is de meest vloeiende, nippende tequila die ooit geproduceerd is, zo claimt de producent.
Gran Patron Platinum wordt gemaakt van, met de hand geselecteerde, Waeber blauwe Agave die groeien op de heuvels van Jalisco in Mexico.

Patron - Platinum Tequila is een heerlijke Blanco & Silver Tequila van het merk Patron. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 39,9% alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Patron - Platinum.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Patron
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 39.9%