Penderyn - Madeira 70cl

€ 38,99
Op voorraad

Deze Gold Medal Award winnende single malt whisky uit de enige distilleerderij in Wales. Deze Whisky wordt op bourbon vaten gerijpt en afgewerkt in Madeira vaten, waarmee een subtiele smaak en complexiteit wordt verkregen. Gedistilleerd in een unieke koperen pot still. Deze single malt whisky is glad en licht van karakter. De Madeira afwerking definieert de ‘whisky’ huisstijl van Penderyn’.

Penderyn - Madeira Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Penderyn. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Wales en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Penderyn - Madeira.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Penderyn
Categorie Single Malt
Land Wales
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%