Penderyn - Rich Oak 70cl

€ 59,99
Niet op voorraad

In 1998 kwamen vier mensen op het lumineuze idee om de Welsh Whisky Company op te richten. Nog eens twee jaar later lukte het dit viertal om voor het eerst in honderd jaar een distilleerderij in Wales te openen. Bij de Penderyn distilleerderij maken ze gebruik van een uniek soort ketel, waardoor de productie van hun whisky afwijkt van hun Schotse en Ierse buren. Het proces van de wort tot de new make vindt plaats in deze ketel. Een van hun nieuwste releases is de Penderyn Rich Oak. Deze whisky kreeg een finish in wijnvaten van Europees eiken.

Penderyn - Rich Oak Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Penderyn. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Wales en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Penderyn - Rich Oak.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Penderyn
Categorie Single Malt
Land Wales
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%