Pimm's No.1 70cl

€ 12,50
Op voorraad

Pimm's No.1 is een gemixt drankje op basis van gin, sinaasappellikeur en een geheime mix van kruiden en specerijen. Complexe fruitige tonen van bitterzoete gekarameliseerde sinaasappel, met een frisse afdronk van citrus en kruiden. Pimm's No.1 is het perfecte drankje om te delen, waardoor elke gelegenheid extra bijzonder en heerlijk memorabel wordt. Mix een deel Pimm's No.1 met drie delen koude limonade. Voeg vervolgens een beetje munt, komkommer, sinaasappel en aardbeien toe en geniet ervan.

Pimm's No.1 Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Pimms. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Engeland en is gebotteld op 25% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Pimm's No.1.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Pimms
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 25%