Roughstock Montana - Black Label 70cl

€ 78,99
Niet op voorraad

Roughstock is de eerste distilleerderij in Montana USA sinds meer dan 100 jaar, geopend in 2005 in door Bryan Schultz in Bozeman. Ze gebruiken uitsluitend gerst, mais en rogge uit Montana en distilleren volgens 4 verschillende recepten. De Roughstock Black Label is een blend van deze 4 verschillende whiskey’s die samen in een vat gegaan zijn, Roughstock bottelt de Black Label onverdund per individueel vat. Een unieke gelimiteerde Amerikaanse whiskey.

Roughstock Montana - Black Label Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Roughstock. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 61,45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Roughstock Montana - Black Label.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Roughstock
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 61.45%