Sambuca - Bianca 70cl

€ 11,99
Niet op voorraad

Deze Italiaanse anijslikeur wordt traditioneel als digestive genuttigd en is lekker na de koffie of er gewoon doorheen. Als shotje zeer geschikt maar ook door de cocktails met als leuke twist dat sambuca makkelijk kan worden aangestoken.

Sambuca - Bianca Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Sambuca. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Sambuca - Bianca.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%