Säntis Malt - Sigel 70cl

€ 61,99
Niet op voorraad

Lange tijd was het stoken van sterke drank uit graan niet toegestaan in Zwitserland. Toen het verbod in 1999 eindelijk werd opgeheven, begonnen de bierbrouwers van Brauerei Locher met het maken van de eerste Zwitserse single malt whisky ooit - Säntis Malt was geboren. Sindsdien heeft de distilleerderij allerlei prijzen in de wacht gesleept. Het is geen verrassing dat de distilleerderij/brouwerij bekend staat om het gebruik van oude biervaten voor de rijping, zoals voor zijn Sigel expressie. Het resultaat is een heerlijk hoppige whisky die de granen die aan de basis liggen van deze single malt whisky in de verf zet.

Säntis Malt - Sigel Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Santis. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Switzerland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Säntis Malt - Sigel.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Santis
Categorie Single Malt
Land Zwitserland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%