Starward - Two-Fold 70cl

€ 34,50
Niet op voorraad

Starward is een ambachtelijke distilleerderij in Melbourne, de culinaire hoofdstad van Australië. Oprichter Dave Vitale omarmt de ligging van zijn distilleerderij en produceert een whisky die het goed doet aan de eettafel. Omdat Starward dicht bij een beroemde wijnregio ligt, de Barossa Valley, rijpen veel van de whisky’s in voormalige rodewijnvaten. Starward Two Fold is een whisky die uit twee granen bestaat. De gemoute gerst zorgt voor diepgang. De Australische tarwe geeft een aromatische, drogende smaak aan de whisky.

Starward - Two-Fold Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Starward. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Australia en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Starward - Two-Fold.

Single Grain Whisky wordt gemaakt van onder andere tarwe, maïs of rogge en wordt vaak gebruikt als mix in een Blended Whisky en vormt de basis van vele blends. Een Single Grain komt net zoals een Single Malt uit één distilleerderij, als een Grain Whisky uit meerdere plekken komt is het een Blended Grain. Het smaakprofiel van een Single Grain is in het algemeen wat lichter en scherper dan andere whisky's, maar is zeker de moeite waard om te proeven!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Grain Whisky. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Starward
Categorie Single Grain
Land Australië
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%